20-05-02
▩ LÄRM ▩ BRVTAL ▩ ▩ Niki Istrefi ▩ Draugr ▩ Release Launch ▩
Niki Istrefi ▩ Draugr
DK & FR
AGA2L
Dj Syncbutton
Max Sinclair
NVKP

▩ LINE UP
Niki Istrefi live [DK]
Draugr live [FR]
AGA2L
Dj Syncbutton
Max Sinclair
NVKP

▩ INFO (for English please scroll down)
Májusi szezonzárónk igencsak fontos lesz számunkra, mivel ezzel az eseménnyel indítjuk el a BRVTAL kiadót és egyben az első lemezt a BRV001-t is itt robbantjuk be!

Első kiadványunkat két visszatérő vendégünknek köszönhetjük ami kettő-kettő számos split vinyl lesz, így ez alkalommal már Brvtal Label Showcase kereteiben hallhatjuk pusztító live act-jüket.

Niki Istrefi, a fiatal dán titán nagyon meghatározó jelenség a BRVTAL csapat életében, mivel már az első megjelenése rabul ejtett minket. Nem csoda hát, hogy az első LÄRM-es bulinkra is öt hívtuk el és ezzel mindjárt első mérföldkövünkké is vált. Nem várhatunk kevesebb brvtalitsát tőle most se, mint két éve amikor is nem tanúsított semmilyen kegyelmet, lerombolta a klubot a zajos-rideg ipari hangzásával és durva sebességgel!

Draugr, a párizsi légiósunk tavaly szeptemberi produkcióját nem valószínű, hogy bárki el tudta felejteni, mivel a szuper gyors és szikár kalapálásával, pozitív kisugárzásával egy atombombához mérhető energiát szabadított fel a LÄRM-ben! Nem lesz másképp ez alkalommal se!

A felvezetésről és levezetésről pedig ki más gondoskodna, mint a boldog család, azaz a BRVTAL rezidensek: AGA2L, Dj Syncbutton, Max Sinclair és NVKP!

▩ ENG
This May's BRVTAL season closing will be very important for us, because we're going to start our record label and launch the first release BRV001 on this event!

We can be super grateful for our returning guests who did both side of our first split vinyl and this time they're coming back to play their killer live acts on the first BRVTAL Label Showcase.

Niki Istrefi the young Danish titan is pretty determinant in BRVTAL's life, because we noticed him since his first released and it wasn't a suprize that we invited him to our first LÄRM's event! We can not expect less brvtalism from him this time too like 2 years ago when he demolished the club with his noisy-cold industrial sound and rough tempo!

Draugr is our Parisian legioner whose live act was unforgettable last year and we expect the same super fast speed, cruel hammering and his flooding energy like an atomic bomb at this time as well!

The warm-up and the closing will handlbe by the BRVTAL residents: AGA2L, Dj Syncbutton, Max Sinclair and NVKP!

▩ PRE-SALE soon on Resident Advisor
Limited Super Early bird: http://bit.ly/BVRsuperearlybird

▩ Artwork by Zsófia Cséve