19-10-26
METRONÓM
THE EXALTICS LIVE
DE
The Exaltics
Mesterházy b2b Morgontz
Polarknot
Aurin

Budapest elektróra fókuszáló szervezőcsapata ismét űrhajóra kalapálja a klubot, de ezúttal a műfaj igazán sötét szintibillentyűit nyomogató német bajnoka is csatlakozik pártucat vödör savval.

The Exaltics más néven Robert Witschakowski több mint 20 éve tevékenykedik a szcénában: a savval is jelentősen átitatott The Exaltics projektjét 2006-ban alapította, egyidőben az elektro/techno kiadójával, a Solar One Music-kal, ami olyan művészek kiadásait patronálta, mint a legendás Dopplereffekt, Helena Hauff és a Morphology. Emberünk azóta számtalan EP-t és több LP-t publikált olyan kiadók égisze alatt, mint a Clone, Crème Organization, TRUST, Bunker vagy a saját kiadója, a Solar One - karizmatikus elektrója pedig nem csak a saját, de az európai hangzás védjegyévé is vált.

Az est támogatása a Metronóm mellet egy különleges b2b szettel érkezik Mesterházytól és Morgontztól.

ENGLISH
The Exaltics aka Robert Witschakowski has been in the scene for over 20 years. His acid-influenced project The Exaltics was founded in 2006 as well as the electro/techno label Solar One Music with his friend Nico Jagiella including releases from such artists like the legendary Dopplereffekt, Helena Hauff and Morphology. Since then he published countless 12"s and several LP's with labels like Clone, Crème Organization, TRUST, Bunker or his own label SolarOneMusic. He turned his charismatic electro into his own trademark.

Support on the night comes from Metronóm crew and a special b2b set by Mesterházy and Morgontz.

ENTRY
23.00 - 24.00 2000
00.00 - 01.00 2500
01.00 - ? 3000
PRESALE : bit.ly/exaltics

LIMITED ART PRINT
A tradíciókhoz hűen erre az eseményre is elérhető limitált számú Special Ticket, amivel Early Bird jegyed mellé egy A3 méretű nyomatot kapsz, a Slag Kollektívától. // Due to the tradition Special Ticket is also available which comes with an Early Bird ticket and an A3, limited artwork by Slag Kollektíva.
PRESALE + ART PRINT : bit.ly/exaltics