19-09-21
DESIGNER DRUMS x LOBSTER THEREMIN
JIMMY ASQUITH (UK) / SUPREEMS (B)
JIMMY ASQUITH (UK)
SUPREEMS (B)
Route8
Soundbank
Akos V

LISTEN
Asquith
https://soundcloud.com/asquithhhhh 

Supreems
https://soundcloud.com/supreems 

Route 8
https://soundcloud.com/route8

Soundbank

Akos V

A Lobster Theremin kiadó sok szálon kötődik a Designer Drumshoz. LÄRM-es rezidenciánk legelső vendégei is a kiadóhoz köthető arcok voltak 2015-ben, drága Route 8 Szilviónk is a homárcsalád oszlopos tagja és nem utolsó sorban pontosan egyidősek vagyunk a kiadóval, hát nem őrület?! Idei szezonunkat tehát stílszerűen egy ilyen rave-társi összejövetellel indítjuk, egyrészt a hangulat megalapozása, másrészt amiatt, mert a Lobster elmúlt időszakban új erőre kapott és elég frissnek érezzük a dolgot, hogy ismételjünk. Az ízeltlábú istállóból hozzánk érkezik tehát:

Asquith
Szinte közhely mennyi új és friss, vagy épp mára mindenki által ismert producer - Palms Traxtől kezdve a Ross From Friendsen át Nthng-ig nem bezárólag - köszönheti a kiugrási lehetőséget a kiadónak és közvetlenül Jimmy Asquithnak. Nem véletlenül nevezte a Resident Advisor a modern house zene egyik legbefolyásosabb emberének. A kiadói kapitányság mellett 2018--ban elképzelhetetlen sebességre kapcsolva újraindította produceri és dj karrierjét és az angol warehouse rave-ek élő esszenciájává és nagykövetévé vált, olyan megjelenésekkel mint a 11 perces hard trance-himnusz 'Touch The Sky', vagy mint a 'Conditioning Track' komisz warehouse dühöngője.
https://youtu.be/mbfw4pBchAU
https://youtu.be/8hHQsiIWH8I

Supreems
A fiatal belga producerre, Xavier Van Bouwelre 2016-os Lobsteres megjelenésekor azonnal felkaptuk a fejünket. Az epikus 'Us Together' trekkje - amely akár a Giegling kiadó ékköve is lehetne - a táncesemények hajnalainak állandó vendége lett, és olyan éterien dalolt hozzánk mint egy évvel korábbról a 'Sunrise In Her Eyes' Route 8-től. Tavalyi lemezét követően pedig már tudtuk, hogy lassan egy új kedvencet véshetünk a szívünkbe, hiszen nem csak fókuszáltabb és izgibb lett a matéria a korábbinál, de a 'Stream Of Consciousness'-szel a korábbi epikus nagyságot is sikerült megismételnie Supreemsnek.
https://youtu.be/lKozkUP36yM
https://soundcloud.com/supreems/stream-of-consciousness

Route 8
Az este háziura ezúttal is Route 8, a jubileumi 50-ik Lobster kiadvány címzetese, aki már a megújult Larmbe vezényli le rezidens háziköntösében a Designer Drums ötödik évadnyitóját.

tickets @ bit.ly/lobster-tix