19-09-06
BRVTAL
Draugr
Live [FR]
Draugr Live [FR]
AGA2L
BEDUX
Max Sinclair
NVKP

HUN

Szeptemberben indul a BRVTAL második szezonja, ami igen csak izgalmasnak ígérkezik és az antrét ismét a LÄRM-ben robbantjuk!

Ahogy egy évvel ezelőtt, most ismét egy felemelkedőben lévő tehetséges producerre hívnánk fel a figyelmet, csak most nem északról hanem nyugatra koncentrálva, a francia színtérről!

Ugyanis, Draugr a párizsi techno szcéna igencsak illusztris alakjává nőtte ki magát 8 éves földalatti tevékenységével, a hírhedt Wrognotes kiadó alapításával és Niki Istrefi-hez hasonlóan azzal, hogy csak élő fellépéseket vállal!
És ez a mi szerencsénk, mivel egyedülálló, éles és félelmetesen gyors tempójú zenéje sikeresen feszegeti a teljes zenei spektrumot, aminek köszönhetően mély, grúvos és magasztos eufóriába juttatja el a tömeget.
Nem csoda hát, hogy a RAW agency is lecsapott rá, ahogy Niki-re is!

Hazai fronton a megszokott házigazdákból AGA2L, Max Sinclair és adjutánsunk NVKP teljesít majd szolgálatot, de lesz még itt egy meglepetés, még pedig Bedux személyében aki először zakatol majd a LÄRM-ben!

ENG
In September we will start our second BRVTAL season in LÄRM.

As we did one year ago, we would like to highlight a new rising star but this time we will turn to the west side from the north and focusing the french scene!

Draugr became a key figure in the Paris techno scene with over 8 years of experience behind him, co-founding of the infamous label Wrongnotes and as Niki Istrefi he's also playing only live!
And this is our luck, because his unique pointy and fast paced style successfully hits the entire musical spectrum sending the crowd into a deep, groovy and powerful euphoria.
So, it is not a suprize that he joined to the RAW agency like Niki.

On the home front, the usual hosts AGA2L, Max Sinclair and their Adjutant NVKP will serve, but there will be another surprise here, because this night will be Bedux's debute at LÄRM as well!

IN
2300<0000 2000 HUF
0000<0600 2500 HUF

PRE-SALE on Resident Advisor
limited Early bird (w/ ltd BRVTAL poster)
https://www.residentadvisor.net/events/1297995