15-10-01
UH Fest
Helena Hauff
Rabih Beaini
Új Bála
We Will Fail
We Will Fail

UH Fest 2015 ötödik nap / day five

Az UH Fest szeptember 27-én kezdődik és október 4-ig tart Budapest különböző helyszínein. Október 1-jén a Lärmben lép fel:

Helena Hauff (DE)
We Will Fail (PL)
Rabih Beaini (LB/DE)
Új Bála (HU)

Helena Hauff a elektronikus testzene egyik legizgalmasabb új alakja, a hamburgi Golden Pudel klub rezidense. DJ-szettjeiben az acid, a techno, a New Beat és az EBM nyers és lehengerlő hibridet képez, producerként pedig egészen a prototechnóig és az ipari zajokig is eljut. Számos ep-je és klubokra optimalizált 12 inchese, illetve év eleji kiváló kazettája, az A Tape után most szeptemberben jelenik meg nagylemeze Discreet Desires címmel. Hauff jellemzően nem élőzik, hozzánk is dj-szettel érkezik. 

Az estét a Lärmben a libanoni születésű Rabih Beaini nyitja majd. Beaini Morphosis néven vált ismertté, és Morphine nevű kiadójának köszönhető többek közt Charles Cohen életművének újrakiadása, illetve idei új lemezének megjelentetése. A Berlinben élő Beaini tánczenei alteregóját jelenleg pihenteti, finomabb és absztraktabb elektronikára számíthatunk tőle. 

A csütörtök esti felállást a lengyel Aleksandra Grünholz, azaz We Will Fail dubot, technót, zajt ötvöző intuitív és hipnotikus élő szettje, valamint Új Bála rockdinamikával teli noisetechnója teszi teljessé.

///

A New Kind of Joy: from 27th September to 4th October UH Fest returns with international and local live performances across various clubs and venues in Budapest. 

On 1st October Helena Hauff, We Will Fail, Rabih Beaini and Új Bála will perform at the prestigious downtown techno club Lärm.

UH Fest official: http://uh.hu/

FB event