19-12-27
▩ CRIME ▩ ▩ marum ▩ LÄRM ▩
marum
mina, Lisbon
Hexcode
Crime

Nem is érkezhetne az év utolsó CRIME estéjére ideálisabb előadó, mint a lisszaboni mina sorozat hedonista queer partijainak alapítója és rezidense, marum.

▩ LINE UP ▩
marum (mina, Lisbon)
Hexcode
CRIME

▩ INFO ▩
A portugál születésű, de berlini székhelyű DJ szettjei gyönyörűen építkeznek, lüktető techno zenéiben olyan könnyen elveszünk, hogy pár órányi izzadás és fokozatosan torzuló kickek közepette eszmélünk csak fel. Szülővárosában legendásan felszabadító raveket szervez, nem is egyszer táncoltatta meg a Berghain és a Tresor közönségét, tavaly pedig a Boiler Room kamerái előtt is bizonyított. Zenéi minden szempontból nyitott és feloldozó légkört teremtenek, amiben hazai oldalról természetesen mi és a feltörekvő Hexcode támogatjuk.

▩ ENG ▩
2019 was a prime year for us, we met so many like-minded, awesome, and talented artists, and to celebrate this we couldn’t have found a better DJ for our closing night, than marum. The Lisbon based artist is the founder and resident of the legendary hedonistic and feminist queer rave series, called mina. If you ever heard a marum DJ set, you know that you get lost in his pulsating techno vibe really fast, just to wake up hours later sweating, surrounded by harsh kicks, while you ask yourself: what just happened? Being a berlin resident, he conquered Berghain and Tresor, and last year he proved himself in a Boiler Room stream. Marum is always striving to form an open and liberating atmosphere on the dancefloor, and we can relate to that on a visceral level.

▩ TICKETS ▩
TBA