20-03-28
▩ LÄRM ▩ Designer Drums ▩ ▩ Marlon Hoffstadt ▩
Marlon Hoffstadt
Midnight Themes
Route 8
Soundbank
Adis Abbé

▩ LINEUP
Marlon Hoffstadt [Midnight Themes]
https://soundcloud.com/marlonhoffstadt

support: Route 8 // Soundbank // Adis Abbé

▩ Utolsó Lärmes éjszakánkra olyan dj-t kerestünk, aki közvetíteni tudja mindazt az örömet, amit az elmúlt 6 év legjobb pillanataiban megtapasztalhattunk itt. Nagy szerencsénkre megtaláltuk és el is fogadta a meghívásunkat a berlini Salon - Zur wilden Renate rezidense, Marlon Hoffstadt. Marlonra 3-4 éve figyeltünk fel, amikor kibontakozott jelenlegi zenei stílusa, amit mondjuk proto-trance, euro dance, progressive house egyvelegként tudnánk leírni. Nem egyszer csempésztük mi is a szettjeinkbe, mert azt a fajta 90-es évek éthoszt képviseli, ami nagyon kedves a szívünknek: önfeledt táncolás, érzelmek és ütemek találkozása felesleges szigorság nélkül. Ezt a felszabadultságot és eufóriát szuggerálják trekkjei és ezt igyekszik átültetni a gyakorlatba is: 'Savour The Moment' néven futó buli-sorozatán nem csak a Berlin-sztenderd 'no photo', de mobil nélküli bulizás-policy is elősegíti, hogy ezeket az érzéseket és a klubélményt megélhessük. Trekkjeit saját kiadójánál, a Midnight Themes-nél jelenteti meg, erre tudtok belehallgatni:
https://midnightthemes.bandcamp.com/
Felkészülő mixnek: https://soundcloud.com/honeysoundsystem/hnypot-350-marlon-hoffstadts-good-vibes-on-the-trancefloor-mix
Boiler room:
https://youtu.be/-e3j_XdJ3wo

Magyar szupportként pedig olyan dj-t próbáltunk keresni, aki érthetetlen módon még nem vendégeskedett nálunk (több ilyen is van sajnos!) és úgy érezzük közel áll ahhoz, amit ezen az estén nyújtani szeretnénk nektek. Így esett a választásunk Adis Abbé kollégára, akit a Santsatról és a Disco Oriente sorozatból ismerhettek és nem mellesleg már játszott is Marlon otthonában, a wilden Renatében.

▩ tickets @ http://bit.ly/marlon-tix