19-11-15
Dalmata Daniel
DJ Overdose
NL
DJ Overdose [NL]
Sematic4
Radak LIVE
S Olbricht b2b Max Sinclair

Masszív LÄRMes este a láthatáron, ahol igyekeztünk felvonultatni a kiadó egyik kemény magját avagy a múltját, jelenét és jövőjét is!

DJ Overdose három éve után tér vissza köreinkbe, akinek óelső megjelenésünket is köszönhetjük 2016-ban, amit idén februárban követett Sematic4-ral közös splitje a DDS sorozatban!
Jövőre, viszont érkezik majd DJ Overdose új EP-je az originál DD szériában, még pedig a tizedik, és ha már a jubileumnál tartunk, nem rég konstatáltuk, hogy vendégünk idén 20 éve, hogy megjelentette első lemezét, persze DJ-ként még legalább 10 év plusz áll mögötte!
Ebben a nem kis intervallumban olyan legendás kiadók dolgoztak vele mint a LIES Records News, DJ Haus / Unknown To The Unknown, Viewlexx - MurderCapital, Creme Organization, Pinkman avagy a Berceuse Heroique, hogy csak egy párat említsünk!
Jó néhány alteregóval is büszkélkedhet (Model Man, Dream Disco, HAEX-HRLL, etc) és megannyi kollaborációval mint a legendás The Hasbeens Alden Tyrell-lel, a Novamen Mr Pauli-val, The Groupies Cliff Lothar-ral, avagy a Get It Boyz DJ Technician-nal, hogy ne soroljuk fel mindent, talán ennyi elég is.
DJ-ként feszes-gyors tempó, electro, miami bass olykor hip-hop és sor meglepő dolog jellemzi, az biztos, hogy mindenki meg lesz tornáztatva!

Sematic4, ahogy holland vendégünk, szintén nem ma kezdte!
Már a '90-es évek tört és hiphop zenék hullámain szörfölt DJként és producerként. Minden bizonnyal sokak felkapják a fejüket az Ozon nevére hallatára nem csoda, hisz jövőre lesz 20 éve neki is, hogy az első vinylje megjelent.
Sematic4-t a 2010-es évek elején kezdte el használni és zenéje inkább az electro, az acid és techno fele orientálódott. Amit olyan kiadók jelentettek meg mint a Bass Agenda vagy Tropical Underground.
Nem kis rutinjának köszönhetően bár milyen klub helyzetben megtalálja a megfelelő lemezt a táskájában, így ő se fogja hagyni, hogy mozgás nélkül maradjon majd a táncparkett népe!

És ezzel el is érkezünk az estünk harmadik sztár vendégéhez, akinek exkluzív, az esemény napján jelenik meg a DDD sorozatunkban 8 év után az első kiadvány!
Radak dühös nagy városi szelleme, visszavezeti az európai elektronikus zenét hagyományaihoz egy detroiti aranykorba tett látogatásával, hogy ezzel a szikár, nyers hangzással szabadítson meg minket a haldokló valóságtól.

Végül, de nem utolsó sorban DJ Overdose első dalmatas lemezen két hazai remix készült, az egyik 12z jóvoltából akik fel is léptek vele 2016-ban, a másikat viszont S Olbricht követte el, akit nem igazán kell bemutatni a budapesti szcénának. Érdemes DJ és kiváló producer, ezen az estén Max Sinclair közös B2B szettel indítja az eseményt!