20-01-03
▩ LÄRM ▩ Dalmata Daniel x Metronóm ▩ ▩ Krypton 81 live ▩ LAU ▩
Krypton 81 live
DK
LAU
Aurin
Max Sinclair

▩ INTRO LÄRM 2020.
Metronóm és a Dalmata Daniel. A két hazai csapat, akik mindig is nagy hangsúlyt fektettek az olykor szikár és kegyetlen, máskor varázslatos, mondhatni ősi és kultikus elektromos zenei zsánernek, most közösen hozzák tető alá az év első electro klub estjét!

▩ LINEUP
Krypton 81 live [DK]
LAU
Aurin
Max Sinclair

Ez alkalommal a tudományos hangzásra és a kozmikus hangulatra helyezzük a fókuszt a Koppenhágából érkező Krypton 81-nek köszönhetően, akik vasakkal felszerelkezve live acttel érkeznek. A dán légiósaink se ma kezdték a szakmát. Hosszú évekig tökéletesítették laboratóriumukban az anyagot, még mielőtt - úgy 5-6 évvel ezelőtt - megjelentették volna. Amit jó néhány másik kiadvány is követett, mint például az idén Mr. Blatman által jegyezett Lunar Orbiter Program és a holland Underground Music Xperience ‎gondozásában.

Apropó, azt mondtuk már hogy a Krypton 81 csatlakozik a Dalmata Daniel családhoz? Ezzel az estével startoljuk legújabb megjelenésüket a DDD szériában 'Tranquility Base EP' címmel.

Amihez pedig nem más készít remixet, mint LAU, aki a budapesti szcénában aligha csenghet ismeretlenül. Nem csoda, hisz DJ-ként és már producerként is kivívta magának az elismerést. Kevés olyan estét lehetne elképzelni, ahol LAU nem állná meg a helyét! A sokoldalúság produceri munkásságában is tetten érhető, és ahogy szettjeiben, úgy live actjein keresztül is közvetíti a közönség felé azt a pozitív táncenergiát és 100% zenei elhivatottságot, ami őt jellemzi.

Az este felvezetéséről a két házigazda aurin és Max Sinclair gondoskodik majd.

▩ ENG INFO

Metronóm and Dalmata Daniel always pay attention to the real cold and dark but even magical electronic genre what also a kind of ancient and this is Electro! Together we will start the 2020 club season at LÄRM

This time we invited the Copenhagen-based duo Krypton 81 who will bring their analog gears to play live. This Danish formation has a real cosmic sound in the electro scene of Europe that we can catch on their releases as well. Such great labels cared of them like Lunar Orbiter Program and Underground Music Xperience.

By the way, have we mentioned that Krypton 81 also joins to Dalmata Daniel? Their upcoming EP will be release on DDD series and actually the event will be the launch for it.

LAU is a well-known figure in the Budapest scene which is not a surprise, because she is a talent as a DJ and a producer too with her positive music vibe which she always transmits from the stage. She also made a remix for the Danish duo, but of course it is not her only connection with Dalmata Daniel.

The warm up for the night will be handle by the hosts: Aurin and Max Sinclair

▩ ENTRY SOON

▩ Artwork by Studio Jetski